Altijd op de hoogte

Met ons zwemles volgsysteem

Iedere leerling krijgt bij zwemschool Zininzwemmen een persoonlijke pagina waar ouders de vorderingen van hun kind kunnen volgen. Bovendien kun je als ouder mutaties doorgeven, lessen afmelden en inhaallessen plannen. Ook is het laatste nieuws zichtbaar in de persoonlijke pagina en staat er informatie op de die van belang kan zijn voor de zwemlessen van jouw kind.

Grappige krulletjes of bijvoorbeeld gekleurde badeendjes laten zien hoe ver jouw kind is gevorderd. Ook dit stimuleert de zwemprestatie, want jouw kind wil natuurlijk niets liever dan van een rood eendje een groen eentje maken. Elke keer als jouw kind vorderingen maakt, wijzigen de iconen. Wanneer alles op goed staat, mag jouw kind naar het volgende niveau of – als alle niveaus behaald zijn – mag jouw kind diplomazwemmen.

Het volgsysteem is tevens via een snelkoppeling op je telefoon/tablet te volgen. Naast dit volgsysteem wordt je tevens geïnformeerd via de mail over de vorderingen van jouw kind. Zijn er bijzonderheden, dan nemen wij graag persoonlijk contact met je op.

Op welke locatie wil je je inschrijven?