Leer beter
zwemmen
met ZIN

Ontdek onze unieke lesmethode

Met onze unieke zwemlesmethode streven wij er naar dat ieder kind op een kwalitatief hoog niveau kan afzwemmen voor het A diploma binnen een realistisch tijdbestek. Ieder kind leert anders, dus de doorloopperiode kan verschillen per kind. Wij zijn aangesloten bij de ENVOZ en geven alleen erkende nationale en internationale zwemdiploma’s af. Er wordt bij zwemschool Zininzwemmen uitsluitend lesgegeven door instructeurs en instructrices die in het bezit zijn van het door het ministerie van VWS erkende diploma ‘zwemonderwijzer’.

Altijd voldoende aandacht voor ieder kind

Bij zwemschool Zininzwemmen lessen we per les 3 kwartier en er zijn maximaal 8 kinderen in 1 groep zodat ieder kind voldoende aandacht krijgt. In Hengelo geven we lessen van 1,5 uur. Omdat wij voorstander zijn van lesgeven in diep water, krijgt jouw kind steeds in dezelfde zwemomgeving les hoeft het niet naar een volgend badje. Ook de dag en tijd blijft zoveel mogelijk hetzelfde.

Een enthousiast en deskundig team

Ons team bestaat uit ervaren, enthousiaste en gediplomeerde instructeurs en instructrices. Wij brengen de kinderen aan de hand van een unieke zwemlesmethode, de juiste technieken maar vooral ook veel plezier in het zwemmen bij.

Onze professionele, enthousiaste en gediplomeerde zweminstructeurs en -instructrices brengen kinderen vanaf 4 jaar dan ook op een verantwoorde en veilige manier en in een plezierige, ontspannen omgeving de vaardigheden van het ABC zwemdiploma bij. Dit aan de hand van een unieke zwemlesmethode, de juiste technieken en met vooral ook veel plezier in het zwemmen.

Uw kind aanmelden voor zwemles ABC?

Op welke locatie wil je je inschrijven?