Babyzwemmen Plus

Ons Babyzwemmen Plus is uniek in deze regio. Onze speciaal hiervoor opgeleide zweminstructrices leren de kleintjes vaardigheden aan waar ze hun hele leven profijt van hebben.

Meer zelfvertrouwen met babyzwemmen plus

Door deel te nemen aan deze lessen bij zwemschool Zininzwemmen, krijgen de jonge kinderen meer zelfvertrouwen, leren ze drijven en zijn ze uiteindelijk zelfredzaam in het water. Hun hart en longen worden sterker, de alertheid verbetert, alsmede hun coördinatie. Net als bij onze andere lessen, is ook hier plezier hebben in het water heel erg belangrijk. Dat stralen de baby’s dan ook uit tijdens deze lessen.

Natuurlijk is het ook een hele fijne ervaring als ouder om samen met je baby op zo’n manier in het water te zijn. Het versterkt de band tussen ouder en kind. Dit gunnen wij iedere ouder en kind!

LESPRIJS

U betaalt € 25,95 per periode van 4 weken.

Gun jouw kind (en jezelf!) het plezier en schrijf je kind in voor babyzwemmen plus!

Met je kleintje vanaf 8 weken in het water

Kleine groepen dus veel aandacht

Zwemlessen in lesblokken van 30 minuten

De watertemperatuur is 33 graden

Altijd een ouder bij het kind in het water

Versterkt de band tussen ouder en kind

Uniek lesmethode voor babyzwemmen

Zwemschool Zininzwemmen heeft een unieke methode ontwikkeld waarin leren overleven in het water en plezier samengaan. Door spelletjes, klimmen en klauteren, kopje onder, kijken onder water en spetteren en spatteren leren we jouw kind allerlei zwemvaardigheden en zelfredzaamheid. Af en toe wordt dit vastgelegd met een speciale onderwatercamera, zodat je ook thuis kunt genieten van de gezellige en leerzame momenten tijdens de les.

Je kunt al met je kleintje het water in als het acht weken oud is. De groepen zijn klein waardoor er alle aandacht is en de instructrices alle tijd hebben voor jouw kind. De lessen worden gegeven in lesblokken van 30 minuten. De watertemperatuur is 33 graden, lekker warm voor uw baby. Bij het babyzwemmen is er altijd een ouder bij het kind in het water.

De lessen duren een half uur en worden uiteraard gegeven in lekker warm water (33 graden) op onze lokatie in Hengelo aan de Kievitstraat 40.

Zwemrooster

Woensdag

8:30-9:00

9:00-9:30

9:30-10:00

10:00-10:30

10:30-11:00

Vrijdag

8:30-9:00

9:00-9:30

9:30-10:00

10:00-10:30

10:30-11:00

Uw kind aanmelden voor babyzwemmen plus?

Op welke locatie wil je je inschrijven?