Zwemles ABC

Om goed te kunnen leren zwemmen, is het vereist dat jouw kind minimaal 4 jaar is. Vanaf die leeftijd kun je bij zwemschool Zininzwemmen terecht voor zwemles van jouw kind. Wij geven les op locaties in Enschede, Enter en Hengelo.

Onze zwemschool kent vier niveaus voor het A diploma

Zwemles bij de leukste zwemschool. Bij Zininzwemmen vinden we het belangrijk dat jouw kind op plezierige wijze goed leert zwemmen. Onze professionele, enthousiaste en gediplomeerde zweminstructeurs en -instructrices brengen kinderen vanaf 4 jaar dan ook op een verantwoorde en veilige manier en in een plezierige, ontspannen omgeving de vaardigheden van het ABC zwemdiploma bij. Dit aan de hand van een unieke zwemlesmethode, de juiste technieken en met vooral ook veel plezier in het zwemmen.

Drie zwemles ABC locaties in Twente

Zwemschool Zininzwemmen lest op haar eigen locaties in Hengelo, Het Roessingh in Enschede en Landgoed De Elsgraven in Enter. Afzwemmen vindt ook plaats op al deze locaties .

De locaties Hengelo, Het Roessingh en Landgoed De Elsgraven beschikken over een wachtruimte waar je van een consumptie kunt genieten. 6 keer per jaar zijn er kijklessen op alle locaties zodat je de vorderingen van jouw kind van dichtbij kunt zien. In Hengelo geven wij 1,5 uurs lessen hierdoor zijn de kinderen sneller klaar 🙂

Enter
Hengelo
Enschede

Ouders over ons

Overstappen naar zin in zwemmen?!

Heeft jouw kind reeds les bij een andere zwemschool en bent u niet tevreden, dan kun je altijd overstappen naar zwemschool Zininzwemmen. Jouw kind draait vervolgens 1 les mee (gratis). In overleg met jou, delen wij jouw kind in, in de voor hem of haar beste groep in. Bel ons gerust voor meer informatie. Voor de baby’s vanaf 8 weken en peuters van 2 tot 4 jaar hebben wij speciale lessen die ertoe bijdragen dat kinderen met veel plezier en zelfvertrouwen aan de zwemlessen voor het ABC diploma beginnen.

Wij zijn aangesloten bij de envoz

ENVOZ geeft internationaal erkende zwemdiploma’s uit en verzorgt vakopleidingen voor de zwembranche.

Uw kind aanmelden voor zwemles ABC?

Op welke locatie wil je je inschrijven?