Aqua Vital

Aquavital, zoals de benaming al zegt,
is vitaal worden in het water.


Inschrijven

TRAIN JE SPIEREN,
GEWRICHTEN EN
UITHOUDINGSVERMOGEN

Door het gebruik van eventuele drijfmiddelen blijf je enerzijds met je hoofd boven water en anderzijds zorgen de drijfmiddelen voor meer weerstand bijvoorbeeld door het gebruik van drijfmiddelen om je polsen, om je middel en om je enkels. Door de weerstand is de uitoefening trager, maar hoe harder je zelf werkt er meer weerstand ontstaat en wordt ervaren, des te zwaarder het je bewegen wordt. Als je effectief aan het trainen bent en je houdt meetingen bij, dan is het goed te weten dat aquavital het beste tot zijn recht komt als tussen de 100 en de 125 hartslagen per minuut. Deze aantal hartslagen per minuut (bpm) is ideaal tempo om af te vallen en goed voor het trainen van je uithoudingsvermogen, gewrichten en spieren.

LESPRIJS

U betaalt € 38,99 per periode van 4 weken.


inschrijven

Aquavital lijkt
eenvoudig maar is dit zeker niet

Aquavital lijkt eenvoudig maar is dit zeker niet. Zoals je misschien als weet is water 800 keer dichter dan lucht. Dus bijvoorbeeld bewegen in het water vereist het overwinnen van meer weerstand, waardoor het veel vermoeiender is dan bewegen op het droge, ook al heeft de zwaartekracht bijna geen effect in het water. Water blijft een uitstekende oplossing om stoom af te blazen. Aquavital doen wij op muziek en in een groep onder leiding van gediplomeerd en gekwalificeerd personeel.

Wat zijn de voordelen
van aquavital?

Aquavital heeft veel voordelen. Water is veel dichter dan lucht, wat deze discipline veel vermoeiender maakt en gewrichten helpt oefenen en de aquavital-les is geschikt voor iedereen. Elke deelnemer kan zijn eigen moeilijkheidsgraad bepalen. Aan de andere kant, hoe sneller de bewegingen zijn, hoe zwaarder het zal zijn. Je kunt eenvoudig de duur en intensiteit van de sessies variëren. Dat betekend voor jong en oud!

Zwemrooster

Dinsdag

8:45 – 9:30

9:30 – 10:15

10:15 – 11:00

11:00 – 11:45

Wil je je inschrijven voor Aqua Vital?

Ben je tussen de 18 en 80 jaar? Schrijf je dan in.


inschrijven

Op welke locatie wil je je inschrijven?