VACATURE 15-25 uur

Zwembad-medewerker

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn voor onze zwemschool Zin in Zwemmen op zoek naar zwembad-medewerkers die ons willen helpen om kinderen de zwemtechniek bij te brengen en zo iets te leren waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Hou je ervan om met kinderen te werken en kun je van elke activiteit een feestje maken? Dan is dit een baan voor jou! Ben je nog geen gediplomeerde instructeur? Geen probleem! Als het werk je bevalt dan mag je na 3 maanden al starten met onze interne opleiding tot zweminstructeur ABC mèt officieel diploma.

WAT DOEN WIJ!

Wij zijn een zwemschool die o.a. zwemles geeft aan kinderen in kleine groepen. Hierdoor is er voldoende ruimte om individuele aandacht te geven aan kinderen. Op deze manier kunnen we de kinderen op een veilige en plezierige manier begeleiden naar het Zwem ABC. De lessen worden gegeven door ons enthousiaste team van gediplomeerde medewerkers en ondersteunende assistenten. We geven elke dag van de week zwemlessen aan kinderen vanaf 4 jaar.

WAT BIEDEN WIJ

Een onwijs leuke baan binnen een gezellig en gedreven team. Je gaat werken in één van onze zwembaden in Hengelo, Enschede en/of Enter. Je krijgt een salaris dat past bij je functie (€ 11,50 - € 15,50 per uur) en reiskostenvergoeding bij > 10 km. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden (afhankelijk van je interesses) en werktijden waarbij we rekening houden met je andere activiteiten (sport, gezin, school, etc).

WAT VRAGEN WIJ

Motivatie en enthousiasme om met kinderen te werken. Een geldig EHBO-diploma of de bereidheid die te halen. Een collegiale en leergierige instelling. De bereidheid tot aanvraag van een VOG voor het werken met kinderen. Een diploma zweminstructeur ABC is super maar niet noodzakelijk, we leiden je met plezier op in onze interne opleiding.

Solliciteer direct

We nodigen iedereen met interesse voor ons prachtige vak van harte uit om te solliciteren! Sollicteer hier onder of neem contact met ons op via info@zininzwemmen.nl of 053-2032144

Spring jij samen met ons in het diepe?

Op welke locatie wil je je inschrijven?